Saturday, April 17, 2010

13 FAKTA UNTUK PENGUNDI HULU SELANGOR!!!

1. Kejayaan 1Malaysia sbg gagasan negara dicemburui pembangkang lantas ditohmah macam2...ia tak sama dgn mana2 konsep negara lain sbb ada 2 tema iaitu Rakyat Didahulukab, Pencapaian Diutamakan serta dikukuhkan dgn 2 aspek iaitu perpaduan & 8 nilai aspirasi.
2. Program Transformasi Kerajaan GTP adlh utk manfaat rakyat tanpa mengira kaum dr segi pendidikan, prasarana asas, kualiti hidup, pengangkutan bandar, banteras jenayah * rasuah (6 NKRA).

3. Model Ekonomi Baru berusaha utk tingkatkan pendapatan rakyat dr purata RM 24 ribu kepada RM49 ribu setahun pada 2020. Ini akan mengangkat ngr agar rakyat berpendapatan tinggi..pembangkang tak percaya sbb mereka Bankrap Idea.
4. PKR tidak dipercayai oleh pimpinan mereka sendiri..Kini sudah 9 org YB mereka keluar jadi BEBAS dan mungkin ada lagi yg menyusul..PKR Parti Kian Rebah!!!
5. Pembangkang hanya menumpang pembangunan yg dibina oleh BN di negeri2 yg mereka perintah..tiada pembaharuan ketaradibuat. Hulu Selangor segala kilang spt Perodua, Tan Chong, Perindustrian Rasa, MIEL Batang Kali, Bkt Beruntung utk anak2 tempatan bekerja dibina oleh BN & contoh tambahan pula seperti 50 Sekolah Rendah, 16 Sekolah Menengah, prasarana, hospital, klinik, masjid, bandar baru di Btg. Kali, Bkt. Sentosa, Sg. Buaya, Bkt Beruntung juga dibina zaman BN.
6. Khalid Ibrahim rampas UiTM utk dibina di Serendah, rampas peluang pembangunan & 6000 peluang pekerjaan jika UiTM dibina, rampas tanah milik YBK. PM tlh berjanji jika BN menang tawan semula negeri Selangor UiTM ini akan terus didirikan.
7.Kes Anwar & Saiful tiada kaitan dgn kerajaan & BN..yg bawa kes ini ialah Saiful yg tlh bersumpah laknat dlm Masjid Wilayah, disaksi bapa sendiri, rela dilaknat ALLAH dunia & akhirat jika perakuannya diliwat Anwar tidak benar.
8. Pendedahan Oleh YB. DS Zaharin berkenaan 16 September, 2008 yg juga rakan karin Anwar sejak 30 thn lalu adalah usaha jahat pembangkang utk jatuhkan negara ini dgn salah guna nama AGONG/ Panglima ATM juga penipuan konon ada 30 MP akan lompat parti tapi semuanya Palsu dan Munafik.
9. Pembangkang guna fitnah diakui sendiri YB. Zulkifli Nordin yg dia diminta guna sumpah palsu utk kaitkan PM dgn Al-Tantuya.. Ezam akui dia silap sokong Anwar ..Fairus bekas TKM akui agenda Bumiputera Pulau Pinang diketepikan oleh PR DAP, A nuar Shaari bekas SUS Anwar akui Azmin kaya raya / saham waktu Anwar jadi TPM dan Menteri Kewangan serta fund dari Yahudi.
10. APCO bukan sykt milik ISRAEL atau YAHUDI.. APCO ada 51 orang Penasihat antarabangsa dari pelbagai negara. Pejabat APCO di 29 negara berpusat di USA bukan ISRAEL. Mereka pakar perunding komunikasi antarabangsa & bukan penasihat Dasar Negara Malaysia. Anwar akan dihadapkan ke J/Kuasa Hak & Kebebasan Parlimen sbb BERBOHONG & MENGELIRUKAN di Dewan Rakyat dgn katakan APCO adlh membentuk 1Malaysia. Malah kaitkan dgn 1Israel yg diilhamkan oleh Ehud Barak (PM Israel) dulu.
11. Zaid Ibrahim seorang yg tak setia kpd parti, MELAYU dan ISLAM Liberal, tolak DEB, Saman PAS sbb nak laksanakan HUDUD, Siapkan hanya 20% Bangunan UMNO atas Tanah UMNO Kota Baharu tapi ambil alih bangunan itu, Kaki Botol, Judi Kuda/ Bola, Ramadhan bulan PHOBIA utk Zaid sebab TAK PUASA, Sibuk dgn berniaga & tak ada masa untuk BELA RAKYAT HULU SELANGOR nanti.
12. P. Kamalanathan, 44 thn, Ketua Penerangan MIC Malaysia, kelulusan Edith Cowan Univ. Australia, orang Rawang, sangat hampir, ada masa & tenaga utk BELA RAKYAT, fasih bahasa Melayu dan pelbagai bahasa, janji turun padang & boleh menjadi Ahli Parlimen yg komited utk semua kaum.
13. BN Adil kpd semua kaum, buktinya 53% pengundi Melayu di Hulu Selangor dpt 50% wakil rakyat (2 orang ADUN daripada 4 orang YB), 26% pengundi Cina dpt 25% wakil rakyat ( 1 org ADUN drpd 4 orang). Oleh itu 19.3% pengundi India wajar diberikan seorang wakil utk kerusi Parlimen Hulu Selangor yg kosong ini.
***Sebar-sebarkanlah kepada seluruh umat Malaysia sbg pemahaman dan pengundi di Hulu Selangor. Salam

2 comments:

Unknown said...

Salam Perjuangan,

Kami dari Unit Media Wangsa Maju ingin mengucapkan syabas buat anda kerana pengendalian blog anda yang begitu menarik dan artikel2 yang tangkas dan berani.

Kami ingin menjemput anda mengunjungi blog kami di www.mediawangsamaju.blogspot.com dan berikan komen2 yg bernas di setiap artikel yang kami kemaskini.

Kami juga mengalu2kan penyertaan anda sebagai salah seorang follower di blog kami.

Kami telah link blog anda dalam senarai blog pilihan di blog kami.

Di harap kita dapat bekerjasama dengan lebih baik di masa akan datang.

Sekian.

AMAT
Crew Unit Media Wangsa Maju

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI