Friday, April 23, 2010

CUKUPLAH...JANGAN BERI MEREKA PELUANG LAGI.


1. Elizabeth Wong, jadi YB tapi terkangkiang atas sofa.
2. Teresa Kok, jadi YB terus panggang BABI 5 ekor, mansuh tulisan jawi, pakai skirt masuk masjid & larang azan di Masjid Kinrara 5.
3. Ronnie Liu, jadi YB kemudian benarkan jual arak & rumah maksiat. Halang penguatkuasa agama buat serbuan.
4. Xavier Jayakumar, tuntut kuil besar & cemarkan kesucian masjid bila berkhutbah di mimbar masjid dalam bulan puasa.
5. Khalid Samad, jadi YB sahaja terus izinkan Kristian guna kalimah ALLAH dalam gereja. Mahu mansuh Enakmen agama Negeri Selangor.
6. Khalid Ibrahim, jadi MB terus gadai tanah wakaf orang Islam seluas 4 ekar di Kg Kebun Bunga, Batu Tiga Shah Alam diberi pada Dewan Persatuan Perkuburan Cina. Khalid ikut cakap DAP supaya wang Baitulmal diberi pada org bukan Islam. Beli Camry RM2.1 juta, kereta peribadi RM1 juta, hasil jualan pasir RM80 juta pada thn 2009 tapi rakyat hanya dapat RM11 sahaja utk air percuma. Duit lain masuk kocek kroni Khalid Ibrahim.
7. Zaid Ibrahim belum jadi YB lagi, tapi track rekod sudah ada sebagai seorang kaki judi, minum arak, kaki betina, sokong IFC, membantu Lina Joy murtad dan sokong kalimah Allah untuk Gereja.
SUDAH SUDAHLAH, BUATLAH PERUBAHAN DI HULU SELANGOR DEMI ALIF, BAA & TAA.

1 comment:

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI